Kakelugnar

Hitta din unika stil!

Kakelugnen – en tidslös värmekälla med god effekt och värmespridning

Kakelugnen är en effektiv eldstadslösning för att värma ditt hem. Det är en tidslös inredningsdetalj som ökar värdet och välbefinnandet i ditt hem markant. Kontakta oss på Eldkällan Linköping så guidar vi dig rätt i kakelugnsdjungeln.

Rund Kakelugn

Gabriell Kungsholm

Från: 73.800:-

Rektangulär Kakelugn

Gabriel Kungälv

Från: 78.940:-

Modern Kakelugn

Studio Red

Från: 73.800:-

Gamla kakelugnar

Unika modeller

Kontakta oss för pris

Installation

För att vi ska kunna lämna ett korrekt pris på installation så behöver vi göra ett hembesök. Det är självklart helt kostnadsfritt. 

Fler modeller

Här visar vi ett urval av de modeller vi är återförsäljare för. För ett komplett utbud besök leverantörens egna webbplats eller kontakta oss så hjälper vi dig hitta den modell som passar ditt hem bäst!

Contura
Kaminer, kakelugnar, insatser, murspisar, skorstenar

Schiedel
Skorstenar

EuroFire
Insatser, kaminer, vattenmantlade kaminer

Gabriel
Kakelugnar

NunnaUuni
Täljstensugnar, täljstenskaminer

REC Indovent
Skorstenar

Airmove
Värmefördelare

MZC
Pelletskaminer, vattenmantlade kaminer

DENK Vinnaljus
Ljus, keramik

 

Vad bör man tänka på innan installation av en eldstad?

Det är mycket man behöver tänka på när man installerar en eldstad, kamin eller kakelugn i sitt hem. Klicka här för att läsa mer om installation av elstad. Vid byte eller renovering av en befintlig eldstad – rådgör alltid med oss på Eldkällan Linköping först!

 

Trettio år med värmande kaminlösningar

Eldkällan drivs av Hans Didriksson och är ett familjeföretag med trettio års branscherfarenhet. Eldkällan säljer och monterar kompletta brasvärmeanläggningar – från äldre kakelugnar, till öppna spisar och moderna kaminer.

Nyckelfärdigt och klar för användning

Den personliga servicen är utgångspunkten för vårt arbete och vi erbjuder alltid en trygg helhetslösning oavsett om det gäller nyinstallation eller renovering av äldre kaminer.

Vilken modell passar just ditt behov?

Eldkällan erbjuder allt du behöver för att få rätt värmelösning. Från rådgivning om lämpliga modell, ett hembesök för att göra en offert som innehåller allt: installation, kamin, skorsten och eventuella tillbehör. Du får en nyckelfärdig och komplett installation med rotavdrag om du har möjlighet till det.

ELDKÄLLAN AB - Krokgatan 10 587 31 Linköping - Östergötland | info@eldkallan.se | 013-15 08 07