Braskaminer

För det moderna hemmet

Kaminen – vacker och kostnadseffektiv eldkälla

Mitt i Linköping hittar du vår utställningslokal där du kan hitta just den kamin som passar din smak. Vi hjälper och guidar dig självklart för att fynda en kamin som passar just dina behov, stora som små. Eldkällan erbjuder dig personlig service hela vägen – från inspiration till installation.

Kakelkamin

Contura 26K

39.900:-

Gjutjärnskamin

Contura 54

27.700:-

Kamininsats

Conture I41S

71.900:-

Braskamin

Contura 556G

22.700:-

Spiskassett

Contura i5

15.900:-

Täljstensugn

Nunnaunni Joya 3

67.000:-

Installation

För att vi ska kunna lämna ett korrekt pris på installation så behöver vi göra ett hembesök. Det är självklart helt kostnadsfritt. 

Fler modeller

Här visar vi ett urval av de modeller vi är återförsäljare för. För ett komplett utbud besök leverantörens egna webbplats eller kontakta oss så hjälper vi dig hitta den modell som passar ditt hem bäst!

Contura
Kaminer, kakelugnar, insatser, murspisar, skorstenar

Schiedel
Skorstenar

EuroFire
Insatser, kaminer, vattenmantlade kaminer

Gabriel
Kakelugnar

NunnaUuni
Täljstensugnar, täljstenskaminer

REC Indovent
Skorstenar

Airmove
Värmefördelare

MZC
Pelletskaminer, vattenmantlade kaminer

DENK Vinnaljus
Ljus, keramik

 

Vad bör man tänka på innan installation av en eldstad?

Det är mycket man behöver tänka på när man installerar en eldstad, kamin eller kakelugn i sitt hem. Klicka här för att läsa mer om installation av elstad. Vid byte eller renovering av en befintlig eldstad – rådgör alltid med oss på Eldkällan Linköping först!

 

Trettio år med värmande kaminlösningar

Eldkällan drivs av Hans Didriksson och är ett familjeföretag med trettio års branscherfarenhet. Eldkällan säljer och monterar kompletta brasvärmeanläggningar – från äldre kakelugnar, till öppna spisar och moderna kaminer.

Nyckelfärdigt och klar för användning

Den personliga servicen är utgångspunkten för vårt arbete och vi erbjuder alltid en trygg helhetslösning oavsett om det gäller nyinstallation eller renovering av äldre kaminer.

Vilken modell passar just ditt behov?

Eldkällan erbjuder allt du behöver för att få rätt värmelösning. Från rådgivning om lämpliga modell, ett hembesök för att göra en offert som innehåller allt: installation, kamin, skorsten och eventuella tillbehör. Du får en nyckelfärdig och komplett installation med rotavdrag om du har möjlighet till det.

ELDKÄLLAN AB - Krokgatan 10 587 31 Linköping - Östergötland | info@eldkallan.se | 013-15 08 07